Sunday, March 19, 2006


Kære DKT-mennesker

Nu er der ikke længe til premieren! Jeg er siden sidst blevet særdeles fortrøstningsfuld: statsrevyen bliver rigtig, rigtig sjov, rigtig, rigtig flot scenografisk, med rigtig, rigtig klar lyd til rigtig, rigtig dygtige sangere og musikere.

Og ikke mindst får T. Hein levet satiren ud af kroppen, med bl.a. selvironisk optræden som studenterpolitiker, hyggelig fortæller til historien om kommunalvalget, og radicool med vind i sejlene og klicheerne klar til affyring.

Andre temaer er burkaer, dansk-canadisk diplomatisk krise, Angela Merkelballade, borgerlige fiskerministre, der hiver udsagn tilbage, klassisk Oswald Helmuth-agtig monolog - og meget mere.

Kom til Københavns mest samfundsrevsende og begavede revy - glem de der cirkusfolk ... Skriv mig om tilmelding, allerede nu er Tine, Anders, Lara, Rosamaya og selvfølgelig undertegnede klar til festen, som lørdag d. 25.3. bliver.

Skriv mig om tilmelding, allerede nu er Tine, Anders, Lara, Rosamaya og selvfølgelig undertegnede klar til festen, som lørdag d. 25.3. bliver.

KH
Thorbjørn


"Shhh! Det sagde du bare ikke
- nomineret til 4 Fatwa"

Revyen på Statskundskab er snart udsolgt. Der er allerede solgt over 700 af de i alt 900 billetter.
Så skynd dig at købe din billet. Og tag dine studievenner og holdkammerater med. Billetterne bliver solgt via Thorbjørns mail. Hvis der altså stadig er flere tilbage. Forestillingerne kører:

Torsdag den 23. marts. 50,- kr.

Fredag den 24. marts. 60,- kr. Der er efterfølgende fredagsbar på CSS.

Lørdag den 25. marts. 60,- kr. Der er efterfølgende REVYFEST i 12'eren på CSS. Alle statskundskabere er velkomne. Og alle revygæster er velkomne.

Så skynd dig at købe din billet. Og tag dine studievenner og holdkammerater med. Billetterne bliver solgt mandag-torsdag mellem kl. 10 og 12 ved nedgangen til kantinen på CSS. Hvis der altså stadig er flere tilbage.

Dørene åbner kl. 19.30. Forestillingerne starter kl. 20.00.

Venlig hilsen Thorbjørn og REVYEN

No comments: